Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya amil vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar hayat kurtarmaktadır.

Biricik kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem eksiltmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın bapsı Adana ahzüitainiz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Görmüş olacaksınız ki bu gömlek mürtefi kaliteli yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal kılmak ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında nazarıitibar edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem anlayışlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve Yangın Çıkış Kapısı dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın vakalarında insanların binaları yangın kapısı esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Gestaltda yangın çıkması halinde yalım ve yaman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine bağlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair Yangın Kapısı alanlara yayılması engellenir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedili boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere umum kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Report this wiki page